martankaxy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ona a voda

Keď som ťa posledný krát prezvonila, práve som vchádzala do kúpelne. Vydrhla a napustila som si vaňu horúcou vodou a schúlila som sa v nej akoby to bolo tvoje náručie. Tá predstava ma však velmi rýchlo prehriala a tak som si pustila cez sprchu vlažnú vodu a pomali som si ňou prechádzala po tele.
Keď som ťa posledný krát prezvonila, práve som vchádzala do kúpelne. Vydrhla a napustila som si vaňu horúcou vodou a schúlila som sa v nej akoby to bolo tvoje náručie. Tá predstava ma však velmi rýchlo prehriala a tak som si pustila cez sprchu vlažnú vodu a pomali som si ňou prechádzala po tele. Pridala som aj ruku a zatvorila oči. V mysli si to bol ty, čo mi po tele prechadzal končekmi prstov.
Začal si pri prstoch na nohách a pokračoval hore po lítku.... potom po vnútornej strane stehna.... brušku.... prsiach .... dekolte ..... a skončil si kúsok pod krkom a potom si sa pomalinky začal vracať naspäť..... prsia.... bruško.... prešiel si na druhú nohu.... vnútorná strana stehna .... lítko, až si prešiel ku končekom prstov. Prúd vody ťa doprevádzal až kým ste sa nedostali k môjmu klitorisu. Predstavovala som si však, že si to ty, tvoje ústa a tvoj jazyk čo sa s nim hrajú namiesto vody. Predstavovala som si, ako si na mne jemne prisatý a tvoj jazyk sa s prítlakom kĺže hore a dole. Tak ako to vieš len ty. Tak ako to mám rada. Predstavovala som si, že do mňa vkladáš dva prsty, jemne ich do mňa zasunieš a potom s tým už neprestávaš, tak ako ma neprestávaš uspokojovať svojim jazykom. Utápam sa v roskoši a je to stale silnejšie a príjemnešie až kým... Až kým nepridáš aj treti prst.
To už nemôžem vydržať! Ale ja sa ešte nechcem spraviť, nechcem skončiť, pretože je to.... tak úžasné....
Ach ešte chvíľku! Chviločku! Prosííím!
No nevydržím a moje telo sa zodvihne v jemnom, nádhernom, úžasnom krči, plnom slasti a neuveriteľného uspokojenia. Ešte chvíľku si držím tvoju hlavu medzi nohami a užívam si to.
Potom ti dam ešte pusu a až potom otvorim pomali oči. Tvoj obraz sa pomali rozplynie a ja sa vraciam späť do reality. Pripustim si ešte trochu horúcej vody, opätovne zavriem oči, opriem si hlavu o vaňu a nemyslím na nič. Nemyslím vôbec na nic...

pravda neexistuje... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014