martankaxy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

My a voda

... Bolo to veľmi príjemné a ja som nechcela prestať, ale predsa len mi trošku prekážala prítomnosť tvojich kolegov, tak som ťa poprosila, či by sme sa nemohli presunúť niekam, kde budeme mať vačšie súkromie ...
Prišla som ťa pozrieť. Kedže som bola po dlhej ceste, poprosila som ťa, či by som si mohla dať sprchu a okúpať sa v bazéne. Súhlasil si. Ukázal mi izbu, kam si mam zložiť veci a išiel si za chalanmi na terasu. Prezliekla som sa teda do plaviek a len v župane som zbeha dolu cez terasu k bazénu. Zacala som sa sprchovať v sprche pri bazéne. Pozeral si a ako po mojom tele steká voda, ako si umývam vlasy, ako sa mydlím... Opat som pustila vodu a všetkú tu penu som so seba začala pomaly zmyvat. Zastavila som vodu a skočila do bazéna. Chvíľku som si zaplávala a potom som ťa poprosila, či by si mi priniesol pohárik. Prišiel si a podal mi ho. Poprosila som ťa o pusu. Kľakol si si a dal mi ju. Objala som ťa rukami a začala sa s tebou bozkávat. Zaprela som sa nohami do steny bazenu a odstrcila som sa tak, aby som ta stiahla za sebou do vody. Keď sme sa vynorili povedal si len : potvorka. Vobec si nebol nahnevaný. Zato si ma chytil a pritlačil o kraj bazéna. Rukami si sa chytil jeho kraja tak, aby som sa nemohla hýbat a vsunul si sa mi medzi nohy. Zacitila som na svojom prirodzeni tvoj penis. Dovolil si mi, aby som ti vyzliekla mokré tričko a opäť si ma pritlačil k okraju. Kružil si mi po nej svojim penisom a bozkaval ma. A ja som ta hladila po chrbáte a rukách a užívala som si, že sa ťa konečne môžem dotýkať. Potom som rukami skĺzla na tvoj zadoček a pevne som si ťa k sebe pritisla. Jednou rukou si si rozopol nohavice, vytiahol ho, odhrnul mi plavky a pomaly ho do mňa vsunul. Zastenala som, ale len jemne, nechcela som ešte viac budit pozornost tvojich kolegov, ktorí ešte stále sedeli na terase a tvárili sa, že si nás nevšímajú.
Bolo to veľmi príjemné a ja som nechcela prestať, ale predsa len mi trošku prekážala prítomnosť tvojich kolegov, tak som ťa poprosila, či by sme sa nemohli presunúť niekam, kde budeme mať vačšie súkromie.
Moju prosbu si akceptoval. Pomaly si ho zo mňa vytiahol, zapol si nohavice, ja som si napravila plavky a už si si ma za ruku odvádzal preč. Uštipačným poznámkam tvojich kolegov sme sa samozrejme nevyhli. Bolo v nich trocha závisti, že ty si vrzneš a oni nie.
Zaviedol si ma do svojej izby. Začali sme sa navzájom vyzliekať a utierať sa uterákmi. Bola to celkom zábava, lebo sme si robili zle a pri bozkávani si hryzli do pier. Potom si ma hodil na postel a šupol si sa vedľa mňa. Ešte chvíľku sme sa hladili a potom sme sa opäť začali milovať...

pravda neexistuje... | stály odkaz

Komentáre

  1. sen
    ci skutocnost?
    publikované: 13.12.2010 21:32:52 | autor: lulla (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014